Voor de Mandala open baffles kan er gekozen worden uit de volgende drie actieve subwoofers. Voor de actieve aansturing van de subwoofers worden de XTZ Sub Amps, al dan niet met DSP, aanbevolen. Het grote voordeel van actief aangestuurde subwoofers is de mogelijkheid deze naar de akoestiek van de luisterruimte aan te passen.

 

Bastanis MANDALA 12"-subwoofer

Bastanis Mandala 12Deze 30cm subwoofer met gesloten kast is universeel voor de meeste ruimtes in te zetten en presteert onder de zwaartse omstandigheden uiterst stabiel. Door de geringe afmetingen is plaatsing eenvoudig. Het grote membraanoppervlak en de uitzonderlijk goede dynamische eigenschappen staan garant voor een zeer goede weergave. Wat daarbij opvalt is het gemak waarmee de muziek wordt weergegeven, ook bij lage luisternivo's.

Bastanis MANDALA 15"-subwoofer

Bastanis Mandala 12

De 38cm subwoofer, ook met gesloten kast, is een erg goede match met de Mandala open baffle. Deze sub-woofer kenmerkt zich door enorm veel power en dynamiek en kan zonder problemen grote ruimtes aan. Visueel integreert de subwoofer prima met de Mandala open baffle. De subwoofer kan opzij of naar voren stralen.

Bastanis MANDALA 18"-dipoolsubwoofer

mandala dipol

Deze 46cm subwoofer volgt een Bastanis uniek a-symmetrisch w-frame dipool ontwerp. Door het dipole karakter van de subwoofer is er een bijna 100% match met de Mandala open baffle. Door het ontbreken van kastresonanties klinken deze dipoolwoofers schoon en snel. De plaatsing van deze subwoofer is onder de open baffle. Een absolute aanrader!