Bastanis Imperial 1

Bastanis heeft een geheel nieuw assortiment aan audio kabels uitgebracht. De kabels zijn in hun prijsklasse absolute top en kunnen gerekend worden tot het beste wat verkrijgbaar is.

Bastanis SPACE interlinks

De Bastanis Space interlinks zijn perfect om hoogwaardige audio-elektronica aan te sluiten, ongeacht de prijs. Het geluid van de Bastanis Space I/C-kabels is vloeiend, de resolutie van de fijnste details die de muziek tot leven brengen is uitstekend en het geluid is dynamisch, goed uitgebalanceerd, warm en natuurlijk. De Bastanis Space interlinks zijn juweeltjes en de standaard in muziekweergave die ze dragen zal zelfs ervaren audiofielen die elektronische componenten van de hoogste kwaliteit gebruiken volledig tevreden stellen.

De Bastanis Space interlinks bestaan uit zilver/koper strengen met ptfe-isolatie en zijn voorzien van "zero negative influence" ingebouwde Rf-filters voor zuivere en onvervormde muzieksignalen.

Bastanis HIGH SPACE interlinks

De Bastanis High Space interlinks zijn gemaakt om elektronica van de hoogste kwaliteit aan te sluiten en u dichter bij de muziek te brengen.

De Bastanis High Space interlinks dragen een prachtig en bevredigend geluid. Het energieke geluid van de Bastanis High Space interlinks is in perfecte balans, verfijnd en biedt een hoge resolutie in combinatie met een warme en natuurlijke toon.

Het grote en nauwkeurige beeld, de uitgebreide bas, de prachtige middentonen en de kristalheldere hoge tonen leiden u naar de audiofiele hemel.

De Bastanis High Space interlinks bestaan uit zilver/koper kabels voor signaal en afscherming.

De isolatie gedraagt zich als lucht met voldoende ruimte tussen de signaalkabels en de afscherming om de magnetische velden onaangetast en volledig symmetrisch te houden.

De Bastanis High Space interlinks zijn voorzien van "zero negative influence" ingebouwde Rf-filters voor zuivere en onvervormde muzieksignalen.

Bastanis IMPERIAL interlinks

Als u de Bastanis Imperial interlinks nog niet heeft aangesloten, weet u niet hoe goed uw stereo-installatie kan klinken.

De Bastanis Imperial interlinks betekenen een grote evolutionaire stap voorwaarts ten opzichte van de stand van de techniek, ze bieden een schokkende verbetering van de absolute kwaliteit van kabelverbindingen en brengen de betekenis van kabelverbindingen naar een hoger niveau.

Het aansluiten van de Bastanis Imperial interlinks opent ongekende perspectieven, zelfs voor audiofielen die ervaren zijn op het gebied van I/C-kabels van de hoogste kwaliteit.

De voordelen voor de geluidskwaliteit die de Bastanis Imperial interlinks bieden, gaan veel verder dan de mogelijkheden van de huidige topkwaliteit I/C-kabels en door ze te integreren in uw audioketen kunt u verborgen ruimten betreden. De Bastanis Imperial I/C-kabels bieden echt supergeluid. De helderheid, energie en resolutie van de Bastanis Imperial interlinks is uniek. De Bastanis Imperial I/C-kabels zijn gemaakt voor audiofielen die op zoek zijn naar mogelijkheden om hun stereoketen van de hoogste kwaliteit te verbeteren over een volledige stap omhoog naar ultieme kwaliteit in geluidsreproductie.

Er zijn twee belangrijke kenmerken die de Bastanis Imperial interlinks in staat stellen de geluidskwaliteit te verbeteren. Beide functies werken passief en vermijden elke negatieve invloed zoals bekend van de gebruikelijke methoden die bestaan uit actieve filters of lijndrivers.

- De Bastanis Imperial interlinks maken gebruik van ingebouwde RF-filters die het signaal zuiveren van hoogfrequente signalen die het audiosignaal vervuilen. De ingangstrap van de signaalontvangende elektronica blijft vrij van hoge frequenties boven het audiospectrum en zal niet vervormen.

- De Bastanis Imperial interlinks hebben ook een nieuwe functie die onregelmatigheden in het magnetische veld verwijdert en het signaal zuivert van alle reflecties.

Wanneer het signaal de Bastanis Imperial interlinks passeert, is de kwaliteit van het audiosignaal perfect schoon en vrij van artefacten. Uw hoogste kwaliteit elektronica zal op een hoger niveau spelen, ver boven alle verwachtingen.

Bastanis IMPERIAL luidsprekerkabel

Het ontwerp van de Bastanis Imperial luidsprekerkabels combineert de voordelen van platte en ronde draden, waardoor snelheid, beeldvorming en geluid in het hoge frequentiebereik naar een nieuw niveau worden getild. De Bastanis Imperial luidsprekerkabels bieden een verbetering van de geluidskwaliteit die veel groter is dan je je kunt voorstellen van luidsprekerkabels. Het nieuwe ontwerp van de Bastanis Imperial luidsprekerkabels houdt de deur naar muziek wijd open, bestaande (verwijder!) beperkingen doen er niet toe. De Bastanis Imperial luidsprekerkabels behouden de bestaande methoden en kwaliteiten van de familie van Bastanis luidsprekerkabels en combineren deze met nieuwe en unieke energetische behandelingen voor een muzikale ervaring zonder grenzen - de verschillende geluidskwaliteit van platen blijft alleen over.

De Bastanis Imperial luidsprekerkabels zijn gemaakt om te werken met de best mogelijke elektronica en luidsprekers. Geïntegreerd in een stereoketen van de hoogste kwaliteit is het voordeel van het aansluiten van de Bastanis Imperial luidsprekerkabels veel groter dan u kunt verwachten van andere luidsprekerkabels, vergelijkbaar met de upgrade naar elektronische componenten van hogere kwaliteit.

De Bastanis Imperial luidsprekerkabels zijn handgemaakt in Duitsland, geen machine kon de combinatie van platte en ronde draden produceren. De isolatie is gemaakt van lichtgewicht materiaal, wat de enige mogelijkheid is om het geluid goed en ongestoord te krijgen.

De Bastanis Imperial luidsprekerkabels bieden een uniek ontwerp, gericht op de best mogelijke geluidskwaliteit, zonder enig compromis.

Bastanis Imperial by Marek Dyba / May 18, 2022

Test: Bastanis Imperial I/C | NF-Kabel | Royale Verbindung | von FRANK HAKOPIANS | 23. NOVEMBER 2022