Hoewel je het misschien niet meteen zou zeggen, is een hoogwaardig audio rack een belangrijk onderdeel in de hifi-keten, het bepaalt mede de kwaliteit van de muziekweergave. De audio racks van het Zweedse Solid Tech zien, vinden wij, er niet alleen goed uit, maar ze presteren ook nog eens erg goed.

Het Radius audio rack is een topkwaliteit audio/video-tafel die door zijn modulaire opzet aan iedere installatie kan worden aangepast. Het audio rack bestaat uit dikke aluminium hoek-pilaren waar de bladen tussen worden geschroefd. De bladen zijn in twee breedtes leverbaar:

  • Solo is een enkel rack: breed 680 x 500mm diep
  • Duo is een dubbel rack: breed 1270 x 500 mm diep

De Radius hoek-pilaren zijn gemaakt van het beste Zweedse aluminium in diep zwart of zilveren afwerking. De keuze voor aluminium zorgt voor een zeer gunstige gewicht / stijfheid verhouding. De afmetingen van de pilaren zijn 150, 234.5 en 319mm Dit zijn dan tevens de hoogtes tussen de panelen.

Het Radius audio rack is in diverse vineersoorten beschikbaar.

Reviews

  • 6Moons - Blue Moon Award 01/2006

    "..In conclusion, we have to confess that we really like the simplicity and flexibility offered by this Solid Tech Radius design and the sonic qualities introduced by it are outstanding. Many far more expensive racks look more impressive perhaps but cannot meet its sonic improvements.."