Solid Tech heeft een drietal hoogwaardige dempings/ontkoppelingssystemen.

 • Voor de ontkoppeling van met name bronnen (cd-spelers, DAC's) kan een set Feet of silence bestaande uit drie of vier "voeten" gebruikt worden. De erop geplaatste apparatuur wordt volledig ontkoppeld terwijl ook de resonanties van het apparaat praktisch geheel geelimineerd worden. Afm: diam.75mm, h. 60mm.
 • Voor de ontkoppeling van (voor)versterkers adviseren wij Disc of silence. Een set bestaat uit drie of vier "discs" welke de erop geplaatste apparatuur volledig ontkoppelen van de ruimte en van de rack (of de bloer) waarop de apparatuur is geplaatst. Disc of Silence is vervaardigd van hoogwaardig aluminium waarbij de verstelbare voetjes, waarop de apparatuur wordt geplaatst, verend in de "disc" zijn opgehangen. Bij gebruik op het "Rack of silence" moeten de "feet" op een schotelset worden geplaatst en dient u een set van 4 toe te passen.
 • Voor de ontkoppeling van luidsprekers adviseren wij de IsoClear "voeten". Het aantal veren in een voet bepaald de mate van demping en maximale belastbaarheid. De IsoClear voeten kunnen problemen in het laag (het bonken) van luidsprekers effectief verhelpen. 

Reviews

 • Hifi.nl - René van Es, april 2006

  "..Solid Tech IsoClear lost zeker problemen op die ontstaan door interactie tussen de luisterruimte en de luidspreker. De hoeveelheid energie in de lage regionen wordt afgeremd en evenwichtiger verdeeld over het frequentiegebied. Wie last heeft van bonken en overmatig laag kan met IsoClear op een goedkope wijze van het probleem afkomen.."

 • HifiNews - Ken Kessler, februari 2006

  "
  ..what happened was a benefit to the sound that I simply did not anticipate..placing it on the IsoClears lowered the noise floor quite audibly.."