moon blue

Bent u op zoek naar een streamer die eenvoudig is te installeren en eenvoudig is in gebruik maar wel met high-end pretenties? Dan hoort de SOtM SMS-200 op uw shortlist te staan. De SMS-200 is de opvolger van de bekende SMS-100 Mini Server.

In een nutshell, de SMS-200 is een speciaal ontworpen computer die dienst doet als audio streamer of renderer. Het kloppend hart van de SMS-200 wordt gevormd door een ARM dualcore processor in combinatie met 2GB RAM, waarop een door SOtM zelf ontworpen en volledig voor audio geoptimaliseerd Linux besturingssysteem draait. Verder heeft de SMS-200 een ultra low jitter clock, ultra low noise regulator, een active noise canceller en last but not least een audiofiele USB-kaart aan boord.

Koppel de SMS-200 met een ethernetkabel aan uw netwerk en een USB-kabel aan uw DAC en u bent al klaar. De SMS-200 ondersteunt SqueezeLite (samen met Logitech Media Server, kortweg LMS), UPnP/DLNA, DLNA/MPD, HQPlayer en zelfs Roon Labs. Natuurlijk worden alle gangbare audiobestanden ondersteunt tot en met 32bit/384KHz en DSD.

Indien gewenst, installeren we graag voor u de SOtM SMS-200 in uw netwerk.

Kenmerken:

  • Audio player met ondersteuning voor Roon, MPD, DLNA, SqueezeLite
  • Sample rates tot 32bit/384KHz, DSD
  • Input current : minimum 2A
  • Input voltage range : 6.5 ~ 14Vdc
  • Ethernet : Gigabit Ethernet x 1
  • USB poort : USB 2.0 x 2 standaard, High-End audio grade USB port x 1
  • Power indicate lamp x 1
  • Afmetingen: 106×48x152(mm)

De SMS-200 kan uitgebreid worden met de mBPS-d2s , een intelligente batterijvoeding. Deze komt dan in plaats van de externe 9V-adapter waarnee de SMS-200 standaard haar voeding van ontvangt. De mBPS-d2s heeft twee batterijen. Terwijl een batterij wordt gebruikt als voedingsbron voor de SMS-200, wordt de andere batterij automatisch opgeladen. Is de gebruikte batterij bijna leeg dan schakelt de mBPS-d2s automatisch over naar de andere batterij en wordt de andere weer automatsich opgeladen. Muzikaal gezien geeft het gebruik van de batterijvoeding een veel schoner geluid, meer zwart en een strakker laag.

Bundel I: SOtM SMS-200 + SOtM mBPS-d2s: € 995

Bundel II: SOtM SMS-200 + SBooster BOTW P&P ECO 12V - 13.2V + SBooster Ultra: € 829