IMG 6704

Ruim twee decennia geleden bracht Bastanis open-baffle luidsprekers naar moderne woningen en zette ze daarmee in één klap op de kaart. Sindsdien is er onophoudelijk onderzoek verricht naar de drivers en methoden om ervoor te zorgen dat de grote 12" wideband drivers optimaal presteren zonder filters. De Bastanis Imperial speakers belichamen de volgende stap in deze evolutie, en bieden een geluidskwaliteit die ongeëvenaard is. Ze bieden een meeslepende geluidsbeleving in combinatie met een iconisch design, waardoor ze perfect zijn voor integratie in moderne woonruimtes.

Het laag bij het Duo systeem wordt verzorgd door De Spectre 15" bas hoorns. Deze zijn discreet ondergebracht in een elegant dressoir van hoge kwaliteit. Het blad van het dressoir is volledig losgekoppeld van de ingebouwde woofers, waardoor er ruimte ontstaat voor de woofer-elektronica en om op het blad bronnen en elektronica te plaatsen.

De Bastanis Imperial open baffles zijn dipool-luidsprekers, wat betekent dat ze de dynamiek en efficiëntie van grote front-loaded hoornluidsprekers combineren met een vol, ontspannen geluid en een indrukwekkende natuurlijke afbeelding. Er zijn twee nieuwe modellen beschikbaar: de Imperial Uno voor middelgrote kamers en de Imperial Duo met de Spectre bas hoorn woofers voor middelgrote tot zeer grote luisterruimtes.

De Bastanis Imperial speakers bieden:

  • Een realistische ongecomprimeerde live-muziek dynamiek.
  • Superieure details op laag niveau. Een prachtig natuurlijk geluid zonder enige storende bijgeluiden.
  • Grote, realistische afbeelding dankzij de dipool-eigenschappen van de open baffles.
  • Hoogste efficiëntie (102dB@15Ohm), geschikt voor elke hoogwaardige versterker, inclusief SE-buizenversterkers.
  • Een coherent geluid gebaseerd op de Bastanis 12" wideband drivers, die het frequentiespectrum bestrijken van onder de 100Hz tot 7KHz.
  • Voor een optimale beeldvorming zijn de Bastanis Gemini MKIII hoorn-tweeters dipool, net als de breedband drivers, die luchtigheid en resolutie toevoegen.
  • De iBastanis 15" floor-firing hoorn woofers garanderen een naadloze integratie en bieden een fundamentele bas zonder compressie, zelfs op hoge luisterniveaus.
  • Het Spectre woofer systeem introduceert een geheel nieuwe kijk op grote bas hoorns. De vier(!) 15" bas hoorn woofers bieden onbeperkte dynamiek zelfs in grote ruimtes, terwijl ze volledig onzichtbaar blijven. Het prachtige massief houten dressoir, zonder zichtbare technische functie, herbergt een van de grootste, meest dynamische en best klinkende home stereo bas systemen aller tijden. Vanwege het ontbreken van een fysieke verbinding tussen de onzichtbare hoorn woofers en het zichtbare dressoir, dient het dressoir als een hoogwaardig rek voor elektronica en herbergt het de woofer-elektronica verborgen in het middengedeelte van het dressoir.
  • De Bastanis Imperial speakers zijn ontworpen voor het leven. Ze  brengen de live-ervaring naar je luisterruimte - boeiend, dynamisch, mooi en volledig ontspannen, waardoor een diepe en meeslepende ervaring wordt geboden, slechts beperkt door de kwaliteit van opnames.