IMG 6773

Ruim twee decennia geleden bracht Bastanis open-baffle luidsprekers naar moderne woningen en zette ze daarmee in één klap op de kaart. Sindsdien is er onophoudelijk onderzoek verricht naar de drivers en methoden om ervoor te zorgen dat de grote 12" wideband drivers optimaal presteren zonder filters. De Bastanis Imperial speakers belichamen de volgende stap in deze evolutie, en bieden een geluidskwaliteit die ongeëvenaard is. Ze bieden een meeslepende geluidsbeleving in combinatie met een iconisch design, waardoor ze perfect zijn voor integratie in moderne woonruimtes.

De Bastanis Imperial open baffles zijn dipool-luidsprekers, wat betekent dat ze de dynamiek en efficiëntie van grote front-loaded hoornluidsprekers combineren met een vol, ontspannen geluid en een indrukwekkende natuurlijke afbeelding. Er zijn twee nieuwe modellen beschikbaar: de Imperial Uno voor middelgrote kamers en de Imperial Duo met de Spectre bas hoorn woofers voor middelgrote tot zeer grote luisterruimtes.

De Bastanis Imperial speakers bieden:

  • Een realistische ongecomprimeerde live-muziek dynamiek.
  • Superieure details op laag niveau. Een prachtig natuurlijk geluid zonder enige storende bijgeluiden.
  • Grote, realistische afbeelding dankzij de dipool-eigenschappen van de open baffles.
  • Hoogste efficiëntie (102dB@15Ohm), geschikt voor elke hoogwaardige versterker, inclusief SE-buizenversterkers.
  • Een coherent geluid gebaseerd op de Bastanis 12" wideband drivers, die het frequentiespectrum bestrijken van onder de 100Hz tot 7KHz.
  • Voor een optimale beeldvorming zijn de Bastanis Gemini MKIII hoorn-tweeters dipool, net als de breedband drivers, die luchtigheid en resolutie toevoegen.
  • De in de behuizing geintegreerde Bastanis 15" floor-firing hoorn woofers garanderen een naadloze integratie en bieden een fundamentele bas zonder compressie, zelfs op hoge luisterniveaus.
  • De Bastanis Imperial speakers zijn ontworpen voor het leven. Ze  brengen de live-ervaring naar je luisterruimte - boeiend, dynamisch, mooi en volledig ontspannen, waardoor een diepe en meeslepende ervaring wordt geboden, slechts beperkt door de kwaliteit van opnames.