Cecilia

Type

Luidspreker

Merk

Club-27

PRIJS

€5.490

Image

De Club-27 Cecilia-luidsprekers zijn niet de grootste luidsprekers uit het assortiment, maar ze zorgen wel voor echt mooie muziek en een diepe, betrokken indruk. De Club-27 Cecilia luidsprekers hebben een kleine voetafdruk en een elegante vorm maar ze bieden een echt high-end geluid. De resolutie van de 5,5” crossover-loze breedbanddrivers en de echte ribbon-tweeters dragen het muzieksignaal met de fijnste details. De fundamentele en dynamische bassen zijn verantwoordelijk voor een live-achtige luisterervaring die je alleen zou verwachten van veel grotere en duurdere luidsprekers. De Cecilia-luidsprekers bieden expressief en complex geluid op de mooiste manier weerspiegeld door de kleine en elegante vorm. De Club-27 kan geen rockmuziek afspelen op het niveau van een live concert zoals de grotere Club-27 luidsprekers, maar ze zijn onovertroffen als het gaat om het mooiste geluid in verhouding tot het formaat.

Beschrijving

Evangelina Sobredo Galanes, bekend als Cecilia, (11 oktober 1948 - 2 augustus 1976) was een Spaanse singer-songwriter. Ze ontleende haar artiestennaam aan het liedje “Cecilia” van Simon en Garfunkel.

Haar werk werd beïnvloed door de Spaanse protestliederen van de jaren 1960 en haar complexe, ironische liedjes waren populair in Spanje en Latijns-Amerika. Daarnaast schreef ze liedjes voor andere artiesten zoals Julio Iglesias en hield ze zich bezig met poëzie en schilderen. Ze overleed op 27-jarige leeftijd op 2 augustus 1976 bij een auto-ongeluk toen ze terugreed naar Madrid na een concert in Vigo.

De Club-27 Cecilia luidsprekers zijn een eerbetoon aan haar werk en hoewel het niet de grootste luidsprekers in het assortiment zijn, zorgen ze voor prachtige muziek en een diepe, betrokken indruk.

De Club-27 Cecilia luidsprekers hebben een kleine voetafdruk en een elegante vorm maar ze bieden een echt high-end geluid. De resolutie van de 5,5” crossover-loze breedbanddrivers en de echte ribbon-tweeters dragen het muzieksignaal met de fijnste details. De fundamentele en dynamische bassen zijn verantwoordelijk voor een live-achtige luisterervaring die je alleen zou verwachten van veel grotere en duurdere luidsprekers. De Cecilia-luidsprekers bieden expressief en complex geluid op de mooiste manier weerspiegeld door de kleine en elegante vorm. De Club-27 kan geen rockmuziek afspelen op het niveau van een live concert zoals de grotere Club-27 luidsprekers, maar ze zijn onovertroffen als het gaat om het mooiste geluid in verhouding tot het formaat.

Kenmerken
  • Crossoverless 5,5“ wideband drivers and ribbon tweeters, coupled with a single cap, basshorn cabinets

  • Efficiency: 89dB in 8Ohms

  • Dimensions (h x d x w): 97cm x 18cm x 35cm

  • Weight: 18kg

Ook interessant

Club-27 Kurt MKIII

Hoogrendement luidspreker

Allnic T-1500 MKII 300B SET

Geïntegreerde single ended buizenversterker