Image

Sonnet Audio

"Koning van de Non-oversampling R2R DAC's"

Oprichter Cees Ruijtenberg van Sonnet Audio met zijn NOS R2R DAC's muzikaliteit tot eerste prioriteit verheven. Door het vermijden van digitale filters en extra bewerkingen, biedt een NOS DAC een meer directe en transparante weergave van het originele audiosignaal.

Uniek zijn de in huis ontworpen en geproduceerde R2R Transient DAC-chips. De Transient DAC-chips zijn een belangrijk onderdeel van hun producten, zoals de Morpheus en Pasithea DAC's, en dragen bij aan de karakteristieke geluidsweergave waar Sonnet Audio om bekend staat.

Image
Image
 • Natuurlijke Geluidsweergave
  Geen digitale filtering resulteert in een meer natuurlijke en ongefilterde geluidsweergave.

 • Minder Jitter
  eenvoudigere signaalverwerking leidt tot minder jitter, wat de nauwkeurigheid van de timing van het digitale signaal verbetert en een schoner geluid oplevert.

 • Transparantie
  Het directe signaalpad en de eenvoudige architectuur van een NOS DAC, zonder interpolatie en digitale filtering, draagt bij aan een meer transparante weergave van het originele audiosignaal. Dit betekent dat het geluid dichter bij de originele opname blijft zonder extra bewerkingen die de klankkleur kunnen veranderen.

 • Fase-coherentie
  Bij upsampling DAC's kan de interpolatie leiden tot faseverschuivingen die de tijdscoherentie van het audiosignaal kunnen beïnvloeden. NOS DAC's hebben dit probleem niet omdat ze het signaal niet interpoleren, wat resulteert in een meer nauwkeurige weergave van het tijdsdomein.

Producten