A4.5

Type

Paar mono eindversterkers

Merk
PRIJS

€7.200

Image
Image

Fidelity - ...Eine derart souverä- ne und natürliche Wiedergabe habe ich selten erlebt, und wenn, dann nur bei Setups, die ein Vielfaches kosten. Die Valvet A4.5 sind „End“verstärker in dop- peltem Sinn: Sie stehen nicht nur am Ende der Verstärkungskette, sondern können auch das Ende einer Suche nach dem audiophilen Nirwana bedeuten.

Beschrijving

Ervaar de ultieme synergie van muzikale finesse en technologische meesterschap met de VALVET A4.5 mono-blokken. Deze eindversterkers belichamen het toppunt van Valvet's ontwikkeling, geworteld in een erfenis die teruggaat tot de jaren 90. Laat je verleiden door de opwindende muzikale details die de A4.5 moeiteloos overbrengt, en vergelijk het met wereldwijde merken om te ontdekken welke uitvoering jou het meest beroert.

Met een verbluffende snelheid, controle en kracht drukken de A4.5 mono-blokken niet hun stempel op de muziek, maar tillen ze de luisterervaring naar een hoger niveau. Een stabiele voeding en een krachtig ontwerp bestaande uit slechts twee push pull transistoren per kanaal, zorgen voor een ongekende grip op elke luidspreker. Elk detail is geperfectioneerd: van de ultra-stille toroïdale transformator tot het zuiver zilveren signaalpad, zonder enige invloed van condensatoren op het geluidsspectrum.

Stap in een wereld van dynamiek, neutraliteit en harmonieus vermogen. De VALVET A4.5 mono-blokken bieden een muzikale reis die zowel krachtig als subtiel is, met diepe bas en perfecte controle. Ervaar 'de kracht en de glorie' van audiofiele prestaties, nu verfijnder dan ooit tevoren.

Kenmerken
  • RCA + XLR inputs

  • Input Impedance: 50 kohms(RCA, XLR)

  • Versterking: 60W bij 8 Ohm, 100W bij 4 Ohm

  • Dimension: 230 x 110 x 310 mm (WxHxD)

  • Verkrijgbaar in zwart en zilverkleurige behuizing.

Ook interessant

Club-27 Kurt MKIII

Luidsprekers

Valvet E3

SIngle ended transistor stereo eindversterker

Bastanis Audiokabels

ontdek Bastanis Imperial audiokabels