Souldshine2MKII

Type

Voorversterker

Merk

Valvet

PRIJS

€8.400

Image
Image

STEREOPLAY - Met een uitzonderlijk stille achtergrond tovert de VALVET bijna driedimensionale klanklichamen tevoorschijn in een wonderbaarlijk grote, altijd begrijpelijke ruimte en verbergt hij geenszins de bekende buisgeneugden. Maar hij maakt niet de oude fout dat hij te vriendelijk en te zacht is, hij behoudt altijd stabiliteit als het moeilijk wordt en betovert zijn luisteraars met referentiewaardige dynamische capaciteiten. Als het nodig is, kan hij echt uitdelen, maar hij kan ook delicate geluiden heel fijn differentiëren. Je hoeft er niet hard naar te luisteren, vooral omdat de fluweelzachte en emaille, gecombineerd met kleur en emotie, zich vanaf de eerste minuut praktisch manifesteren als een instant geluidservaring”.

STEREOPLAY testoordeel: absolute topklasse

Beschrijving

Voorversterker van hoog niveau in een klasse apart, sensationele prijs/geluidsverhouding - als het alleen om de geluidskwaliteit zou gaan, zou het prijskaartje aanzienlijk hoger zijn.

Uiterst minimalistisch ontwerp met componenten van de hoogste kwaliteit, constructie met point-to-point-wiring.

Dubbele-mono constructie en dus een echt symmetrisch ontwerp, consequent uitgebreid met een dubbele-mono externe voedingin een identieke behuizing.

“Custom made for VALVET” koppelcondensatoren (MCap-EVO zilver/goud van Mundorf)

Voeten van Alto Extremo voor voorversterker en voeding.

Twee DC-gekoppelde buizentrappen in een intelligent circuit - meer is er niet nodig om emoties over te brengen. Pure muziek, puur kippenvel!

Kenmerken

De soulshine2 biedt aansluitmogelijkheden voor 4 bronnen via een relais schakeling. Alle signaalaansluitingen in de behuizing zijn gemaakt van PTFE-geïsoleerd puur zilver.

Het signaal gaat door twee dubbele triodes (ECC802S + ECC99) per kanaal en slechts één hoogwaardige filmcondensator.

Er zijn drie uitgangen beschikbaar.

Versterking: ongeveer 8-voudig (ongeveer 18dB), maximale uitgangsspanning > 50 volt

Afmetingen: 444 x 50 x 306, breedte x hoogte x diepte in mm

Behuizing: Alle onderdelen van de behuizing zijn gemaakt van aluminium, de materiaaldiktes liggen tussen 2 en 12 mm (frontpaneel).

Ook interessant

Bastanis Imperial Uno

Hoogrendement open baffle luidspreker

MFE TubeOne SE

Voorversterker

Bastanis Audiokabels

ontdek Bastanis Imperial audiokabels