Image

Bastanis
Audiokabels

Je stereosysteem is meer dan de som van elektronica en luidsprekers. De kwaliteit van audiokabels maakt een groot verschil in de algehele geluidsbeleving. De kabels die de componenten van je stereo verbinden, verbeteren of verzwakken de geluidskwaliteit van je stereo. 

Bij Bastanis begrijpen we het belang van kwaliteitskabels voor de muziekervaring die wordt gepresenteerd door een high-class stereoketen. Voor het meest meeslepende en bevredigende geluid heeft Bastanis drie gegradeerde lijnen van kabels gecreëerd om aan elke behoefte en elk budget te voldoen, de Space, High Space en Imperial line.
Onze Space-kabels, gekoppeld aan topklasse elektronica en luidsprekers, bieden een adembenemend mooi geluid dat zelfs de meest veeleisende audiofiel zal bevredigen.

per meter extra
Space RCA 1m
320 €
160 €
Space phono MM 1m
320 €
160 €
Space digital 1m
160€
80€
Space luidsprekerkabel 1m
320€
120€
Image
Image
Als je op zoek bent naar nog betere details en een grotere beeldvorming voor je stereo, beluister dan de Bastanis High Space-kabels, die verbeterde resolutie combineren met een warm en natuurlijk middenbereik dat je rechtstreeks naar de kern van de muziek zal leiden.
per meter extra
High Space RCA 1m
1.200 €
600 €
High Space phono MM 1m
1.200 €
600 €
Space digital 1m
600 €
300 €
High Space luidsprekerkabel 1m
540 €
280 €
Als je op zoek bent naar ultieme geluidskwaliteit, zul je de grenzen van je stereo niet kennen voordat je de Bastanis Imperial-kabels hebt aangesloten. De Bastanis Imperial-kabels bieden ongeëvenaarde helderheid en dynamiek, diepte en verfijning. De baanbrekende technologie van de Bastanis Imperial-kabels lost volledig de problemen van afgeschermde kabels op. Ze tillen de geluidskwaliteit van je stereo naar een nieuw niveau en verbeteren je luisterervaring naar een niveau dat je moet horen om te geloven. Upgrade je stereo met Bastanis-kabels en ontgrendel het ware potentieel van je stereosysteem. Voel de muziek intenser en dieper je ziel raken en geniet van de indruk van live-geluid.
per meter extra
Imperial RCA/XLR 1.5m
4.800 €
2.000 €
Imperial phono MM 1.5m
4.800 €
2.000 €
Imperial digital 1m
2.400 €
1.000 €
Imperial luidsprekerkabel 1m
3.960 €
1.980 €
Image
Ook interessant

Bastanis Imperial luidsprekers

Hoogrendement open baffles

MFE TubeOne SE

Voorversterker

Bastanis Audiokabels

ontdek Bastanis Imperial audiokabels