Imperial Duo

Type
Open baffle luidspreker
Merk
Bastanis
PRIJS

€125.000

Image
Image

6Moons, Steve Marsh - … The Bastanis reproduced the live ambience of this recording better than anything I have ever heard – truly thrilling. …

Beschrijving

Ruim twee decennia geleden bracht Bastanis open-baffle luidsprekers naar moderne woningen en zette ze daarmee in één klap op de kaart. Sindsdien is er onophoudelijk onderzoek verricht naar de drivers en methoden om ervoor te zorgen dat de grote 12" wideband drivers optimaal presteren zonder filters. De Bastanis Imperial speakers belichamen de volgende stap in deze evolutie, en bieden een geluidskwaliteit die ongeëvenaard is. Ze bieden een meeslepende geluidsbeleving in combinatie met een iconisch design, waardoor ze perfect zijn voor integratie in moderne woonruimtes.

De Bastanis Imperial open baffles zijn dipool-luidsprekers, wat betekent dat ze de dynamiek en efficiëntie van grote front-loaded hoornluidsprekers combineren met een vol, ontspannen geluid en een indrukwekkende natuurlijke afbeelding. Er zijn twee nieuwe modellen beschikbaar: de Imperial Uno voor middelgrote kamers en de Imperial Duo met de Spectre bas hoorn woofers voor middelgrote tot zeer grote luisterruimtes.

Het laag bij het Duo systeem wordt verzorgd door De Spectre 15" bas hoorns. Deze zijn discreet ondergebracht in een elegant dressoir van hoge kwaliteit. Het blad van het dressoir is volledig losgekoppeld van de ingebouwde woofers, waardoor er ruimte ontstaat voor de woofer-elektronica en om op het blad bronnen en elektronica te plaatsen.

De Bastanis Imperial speakers zijn ontworpen voor het leven. Ze brengen de live-ervaring naar je luisterruimte - boeiend, dynamisch, mooi en volledig ontspannen, waardoor een diepe en meeslepende ervaring wordt geboden, slechts beperkt door de kwaliteit van opnames.

Kenmerken
  • 2x 12" AlNiCo breedband drivers per luidspreker (ongefilterd)

  • 1,4" dipole hoorntweeters per luidspreker

  • 4x 15" bashoorns onderdeel van het Spectre dressoir

  • Efficienctie 102dB/1W/1m@12Ohm

  • Belastbaarheid 20W 12" breedbanders, 800W 15" woofers

  • Speaker: (HxBxD) 158 x 48 x 50 cm

  • Spectre dressoir: (HxBxD) 85 x 264 x 52 cm

  • Gewicht 40kg per luidspreker

  • Keuze uit de houtsoorten Eiken, Amerikaans Walnoot en Essen. Maatwerk is mogelijk.

Ook interessant

Bastanis Imperial Uno

Hoogrendement open baffle luidspreker

Allnic A311M SET

Single ended monoblokken

Bastanis Audiokabels

ontdek Bastanis Imperial audiokabels