Image

Artnovion

Artnovion is een bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en productie van hoogwaardige akoestische oplossingen. Het bedrijf combineert technologie en ontwerp om zowel de geluidskwaliteit te verbeteren als esthetische waarde toe te voegen aan ruimtes. Artnovion biedt een breed scala aan producten voor verschillende toepassingen, waaronder professionele opnamestudio's, thuistheaters en commerciële ruimtes. Ze zijn toegewijd aan innovatie en duurzaamheid, waarbij ze gebruikmaken van geavanceerde materialen en technieken om de beste prestaties te garanderen.

Artnovion's producten zijn ontworpen om niet alleen de akoestiek te optimaliseren maar ook om naadloos te integreren in diverse interieurontwerpen, waardoor ze zowel functioneel als visueel aantrekkelijk zijn. De gebruikte materialen en afwerking zijn altijd hoogwaardig.

In onze luisterruimte zijn diverse producten van Artnovion te bekijken.

Akoestische geluidsabsorbers worden gebruikt in verschillende omgevingen om de geluidskwaliteit te verbeteren door ongewenste echo's en galm te verminderen. Bij de akoestische inrichting van een luisterruimte is het belangrijk het juiste evenwicht te vinden in demping en verstrooing.

Klik hier om de uitgebreide collectie van Artnovio absorbers te bekijken.

Image
Image

Een akoestische diffuser werkt door geluidsgolven die het oppervlak raken, te verspreiden in verschillende richtingen in plaats van ze te absorberen of te laten weerkaatsen in één richting. Dit wordt bereikt door het gebruik van onregelmatige oppervlakken met verschillende diepten en vormen, zoals gestructureerde panelen of geometrische ontwerpen. Wanneer geluidsgolven de diffuser raken, worden ze op een gecontroleerde manier verspreid, wat zorgt voor een gelijkmatigere geluidsverdeling in de ruimte.

Diffusers worden voornamelijk gebruikt om een natuurlijke en open geluidservaring te creëren zonder de geluidsenergie te verliezen.

Klik hier om de uitgebreide collectie van Artnovio diffusers te bekijken.

Artnovion heeft in haar assortiment ook producten die tegelijk als absorber maar ook als diffuser werken, de zogenaamde hybrids. De Avalon panelen zijn daar een prachtig voorbeeld van.

Image
Image

Een akoestische bass trap werkt door het absorberen van lage frequenties (basgeluiden) die anders in een ruimte zouden resoneren en ongewenste akoestische problemen zouden veroorzaken.

Klik hier om de de Artnovion Bass Traps te bekijken.