Image

Bastanis

Bastanis is een Duitse leverancier van hoogwaardige hoog rendement luidsprekers en audiokabels met een ongekende prijs/kwaliteit verhouding. Bastanis luidsprekers kenmerken zich door snelheid, dynamiek, een prachtige soundstage en bovenal een enorm 'live'-gevoel.
Bastanis luidsprekers bieden een buitengewone geluidsweergave dankzij hun unieke ontwerp en geavanceerde technologieën. Met een perfecte balans tussen helderheid, diepte en precisie leveren ze een meeslepende luisterervaring die elke nuance van muziek tot leven brengt, waardoor luisteraars telkens opnieuw worden betoverd.
Image
Image
Je stereosysteem is meer dan de som van elektronica en luidsprekers. De kwaliteit van je kabels maakt een enorm verschil in de algehele geluidsbeleving. De kabels die de componenten van je stereo verbinden, verbeteren of verzwakken de geluidskwaliteit van je stereo.

Bij Bastanis begrijpen ze het belang van kwaliteitskabels voor de muziekervaring. Voor het meest meeslepende en bevredigende geluid heeft Bastanis drie gegradeerde lijnen van kabels gecreëerd om aan elke behoefte en elk budget te voldoen, Space, High Space en Imperial.