Image

Club-27

Club-27 eert met haar naam de legendarische muzikanten wier tijdloze muziek nog steeds weerklank vindt. De producten zijn ontworpen om de essentie van hun soulvolle melodieën te vangen en de harten te raken.

Het streven van Club-27 is om componenten van topkwaliteit te leveren tegen een betaalbare prijs. Met Club-27 ervaar je de magie van muziek zonder concessies te doen aan kwaliteit of je budget.

LESS IS MORE

Door een andere benadering te gebruiken bereikt Club-27 meer met minder. Club-27 gebruikt snel reagerende breedbanddrivers die rechtstreeks op de eindversterker zijn aangesloten. Bassen zijn snel en diep door het gebruik van hoorns en onze tweeters zijn ultra-efficiënte hoorntweeters die gedetailleerd en ontspannen klinken op elk luisterniveau.

Image
Image

Luidsprekers die muziek maken

Producten

Club-27 Cecilia

De Club-27 Cecilia luidsprekers zijn niet de grootste luidsprekers van de lijn, maar ze zorgen wel voor echt mooie muziek en een diepe, betrokken indruk.

Club-27 Kurt MKIII

De Club-27 Kurt luidsprekers bieden een hoge resolutie in combinatie met spanningsvrije, natuurlijk klinkende middentonen en een krachtig, rechtuit geluid. Ze zijn elegant in geluid en uiterlijk en ze vullen met gemak zelfs grotere ruimtes met prachtige muziek.

Club-27 Jimi MKIII

Push-Pull Triode Mode in Pure Class A