Image

MFE

Michael Franken ...

... ontdekte zijn passie voor muziek toen hij nog maar 5 jaar oud was. Hij begon zijn muzikale reis met de viool, maar zijn hart klopte ook sneller voor technologie. Vooral vacuümbuizenradio's trokken zijn aandacht en prikkelden zijn nieuwsgierigheid. Zijn liefde voor rockmuziek vormde de brug tussen muziek en technologie. Hij leerde gitaar spelen en bouwde al snel zijn eigen gitaarversterker en een hifi-systeem, uiteraard met buizentechnologie.

Na zijn studie elektrotechniek begon hij als ontwikkelingsingenieur, waarbij hij zich specialiseerde in elektroakoestiek. In februari 1991 besloot hij zijn droom na te jagen en richtte 'mfe - Michael Franken Electronic' op.

Zijn missie was om exclusieve, maar betaalbare audiocomponenten te creëren die voldoen aan zijn strenge kwaliteitsnormen.

Met een onwrikbaar streven naar perfectie, een schat aan professionele ervaring en een diepgewortelde muzikale achtergrond, heeft hij sindsdien baanbrekende audiocomponenten ontworpen. Deze producten staan bekend om hun levendige, dynamische geluid en harmonieuze klank, en hebben de wereld van high-fidelity audio getransformeerd.

Het ontwikkelen van audiocomponenten die nieuwe normen stellen, vereist twee belangrijke kwaliteiten: een diepgaand begrip van muziek en geluid plus diepgaande technische expertise. Alleen de harmonieuze combinatie van deze eigenschappen kan audiocomponenten produceren die aan de hoogste eisen voldoen.

Image
Image

Snelheid => Dynamiek + Levendigheid