Image

Solid Tech

Het Zweedse SOlid Tech vindt haar oorsprong in de resonantie- en trillingsisolatie-industrie.

Als muziekliefhebbers en audiofielen is het sinds de oprichting van Solid Tech in 1995 het doel geweest om audio-ondersteunende producten te maken en te produceren die een audiosysteem in staat stellen om opgenomen muziek ongehinderd te reproduceren en het diepste niveau van high fidelity over te brengen.

De producten van Sold Tech leveren ongeëvenaarde trillingsisolatie voor de beste audio-systemen op de markt.

Bij Live Fidelity hebben we diverse demo racks staan die u kunt bekijken. Op de website van Solid Tech ziet u de vele mogelijkheden. We adviseren u hierbij graag.

Solid Tech's Hybrid komt voort uit een lange erfenis van bekroonde rack engineering en beschikt over alle top state-of-the-art engineering kwaliteiten die je zou verwachten. De nieuwste ontwikkelingen van de Hybrid maken een flexibiliteit als nooit tevoren mogelijk. Als je bijvoorbeeld begint met een verticaal rack met 4 planken, kun je het optimale A/V-rack ontwerpen en aanpassen aan de wijzigingen die je wilt aanbrengen zonder dat het platform aan stabiliteit inboet. Als het later nodig is, kun je weer verticaal bouwen met behoud van de horizontale basis van eerder. Met dit soort flexibiliteit zijn er eindeloos veel opties om te verkennen, wat betekent dat je Hybrid zuilen en extrusie verkrijgbaar zijn in zilver, zwart of zoals hier onder in koper geanodiseerd aluminium.

Image
Image

De radius hoekpijlers zijn inhuis gemaakt van de beste Zweedse aluminiumextrusie en prachtig geanodiseerd in diepzwart of satijnzilver.

De constructie is extreem stabiel door de grote pilaar en de planken met hoge dichtheid die gebruik maken van een zelfstabiliserende bevestiging die het rek zeer stijf maakt.

De keuze voor aluminium en de uitgebreide interne verstevigingen zorgen voor een zeer gunstige gewicht/stijfheidsverhouding.

Er zijn drie verschillende formaten planken beschikbaar, 680; 1000 en 1270 mm en vier goed gekozen pilaarlengtes, namelijk 65,5; 150; 234,5 en 319 mm. Radius kan op deze manier op maat worden gemaakt naar uw behoeften en wensen. Pilaarlengtes kunnen ook tussen 30-650 mm op maat worden gemaakt.

Radius standaardstellingen zijn verkrijgbaar in tien verschillende afmetingen van 680 mm tot 2180 mm lengte, zeven verschillende legbordvarianten en twee verschillende kolomkleuren, de keuze is aan u.

De Balans is ontwikkeld om het geluid zo min mogelijk te kleuren. De grote stabiliteit wordt bereikt door het gebruik van dikke planken met een hoge dichtheid en hoekstijlen die met zand kunnen worden gevuld.

De planken zijn 22 mm dik en hebben een zeer hoog draagvermogen. De niveau's zijn verkrijgbaar met of zonder ingebouwde isolatie. Het isolatiesysteem ontkoppelt de apparatuur effectief van externe of interne trillingen.

Het Balance rack is gebaseerd op dezelfde hoekstaander als onze Radius racks en biedt dezelfde schaalbaarheid, wat betekent dat je de stand zowel horizontaal als verticaal kunt opbouwen met de vier goed gekozen staanderlengtes, namelijk 65,5; 150; 234,5 en 319 mm.

De planken zijn gemaakt van gewaxt eikenhout om de natuurlijke houten uitstraling te behouden en de hoekstijlen van zwart of zilver geanodiseerd aluminium.

Image
Image

Het ontwerp van Rack of Silence is uiterst veelzijdig en functioneel om minimale resonantie en trillingen te garanderen. Het Rack of Silence is verkrijgbaar in verschillende houtkleuren en in zwart of zilver geanodiseerd aluminium.

Het ondersteuningssysteem voor de apparatuur is gemaakt van geëxtrudeerd aluminium dat effectief resonantieremmend is doordat beide zijden zijn bekleed met acrylglas en geïsoleerd van de houten stut met een met kurk beklede onderkant, zelfs de bovenkant is bekleed met kurk en biedt de apparatuur een krasbestendig en resonantievrij oppervlak om op te worden geplaatst.

Rack of Silence kan worden besteld in acht verschillende maten. In de Reference lijn is een efficiënt isolatiesysteem geïntegreerd, terwijl de Regular lijn zonder is.