Image

SW1X

"As One X Audio Design"

Lekker eigenzinnig mag SW1X wel genoemd worden. De toewijding om tot het extreme te gaan en de ziel van muziek weer tot leven te brengen, is lovenswaardig. Ieder onderdeel wordt gewikt en gewogen en alleen het beste is goed genoeg voor SW1X.

Oprichter en eigenaar Dr. Slawa Roschkow verwoordt het als volgt:

"A recording in itself is just a starting point not the end of how a recording should play. Only when the soul that the musicians put into the music is resurrected, only then there is a potential to get connected to the music emotionally."

SW1X Design

SW1X richt zich op het creëren van audioapparatuur die functionaliteit boven vorm plaatst, met als doel hoogwaardige muziekweergave. In tegenstelling tot veel merken in de hi-fi-industrie, die de nieuwste specificaties en esthetiek nastreven, streeft SW1X ernaar apparatuur te produceren die muziek reproduceert zoals bedoeld door de muzikanten.

Elk product bij SW1X is ontworpen om de prestaties te maximaliseren door zich te concentreren op zijn primaire functie: muziekweergave. Dit betekent dat elk aspect dat niet bijdraagt aan dit doel, wordt weggelaten. Elk onderdeel en materiaal is van belang om de hoogste geluidskwaliteit te bereiken. Verbeteringen in één deel van het systeem, hoe klein ook, resulteren cumulatief in een significante verbetering van het geheel.

Image
Image

Elegantie, kwaliteit & harmonie

SW1X investeert veel in het bestuderen en selecteren van hoogwaardige, vaak exotische materialen zoals Black Gate-condensatoren, niet-magnetische weerstanden en vintage koperen draden. De filosofie van het bedrijf rust op drie principes: elegantie van het circuitontwerp, kwaliteit van materialen en componenten, en mate van harmonische afstemming.

  • Elegant Circuitontwerp
    SW1X gelooft in eenvoud, waarbij minder en hogere kwaliteit componenten betere prestaties leveren. Een elegant circuitontwerp maakt het eenvoudiger om goede en slechte onderdelen te onderscheiden.
  • Kwaliteit van Materialen en Componenten
    Superieure geluidskwaliteit kan niet worden bereikt zonder hoogwaardige materialen. SW1X besteedt talloze uren aan kritisch luisteren om de maximale prestaties op elk prijsniveau te garanderen.
  • Harmonische Afstemming
    Het harmonisch combineren van componenten is cruciaal. Dit proces omvat zorgvuldige afstemming en het luisteren naar componenten zowel afzonderlijk als samen.
Producten